26 Mart 2012 Pazartesi

Madonna '' MDNA ''






30 yılı aşkın müzik kariyerinde 300 milyon’dan fazla albüm satışı, tüm zamanların en başarılı konser turnesi, 7 Grammy ödülü ve Bridgestone Super Bowl devre arası şovunda 112,6 milyon izleyici ile yine tüm zamanların en geniş devre arası izleyicisine sahip olan, Pop Müziğin Kraliçesi MADONNA’nın merakla beklenen albümü ''MDNA'' 26 Mart 2012 Pazartesi günü tüm dünya ile aynı anda Universal Music & Avrupa Müzik etiketiyle müzik marketlerde yerini alıyor.
''MDNA'' albümünün tüm fotoğrafları ve tasarımı Mert Alaş & Marcus Piggott tarafından gerçekleştirildi.
''MDNA'' normal ve deluxe olmak üzere 2 versiyonda müzik marketlerde yerini alacak. Standard versiyonda 12 şarkı yer alırken, Deluxe versiyonda 16 şarkı ve 1 remix’ten oluşuyor.
Albümün piyasaya çıkmasıyla birlikte, Madonna'nın ''Girl Gone Wild'' adlı parçası ve ona çektiği video klip çok konuşulanlar arasında.






YouTube' dan, Madonna' ya  ''+18 Yasağı''

"Girl Gone Wild" isimli şarkısının videosunda 53 yaşındaki Madonna ''üstsüz erkek dansçılarla birlikte dans ediyor. Klipteki erkek dansçılar siyah taytlar ve topuklu ayakkabı giyiyor. Ayrıca klipte iki erkek dansçı tek elmayı aynı anda adeta öpüşürcesine yiyor. Bir başka dansçı ise kendi yansımasıyla öpüşüyor'' diyen YouTube bu videoyu "çıplaklık içermesi, dramatize edilmesi ve cinsel davranış içermesi" nedeniyle videoya ''+18 yasağı'' getirdi.
Videoyu YouTube' dan izleyebilmeniz için Google' a kayıt olmanız ve isminizle doğum tarihinizi onaylatmanız gerekiyor. Eğer Google' da kaydınız 18 yaşından küçükse videoyu izleyemiyorsunuz. İzlemeye kalkarsanız kapınız çalınıyor Google Amca ve YouTube Teyze gelip kulaklarınızı çekiyor. (hahhaahahahah) Doğrusu bu olay bana çok komik geldi :)






İlk defa mı bir klipte üstsüz erkek görüyorsunuz? Hiç siyah tayt giymiş erkek  görmediniz mi?
Daha önce bir çok video klipte ve katalog çekiminde erkek modeller, dansçılar topuklu ayakkabı giydi. Yada Madonna kimseye muhafazakar bir klip çekeceğim sözü verip, kalkıp bu klibi çekmedi, yorumlar ilginç doğrusu. Parça gayet ateşli ve ritmik bir çalışma klibinde tam anlamı ile onu desteklediğini düşünüyorum. Danslar, kurgu, kostümler bence çok ayarında ve olması gerektiği gibi. Unutmamak lazım ki Madonna 53 yaşında ve çılgınlar gibi bir performans var ortada, sanırım bu yapacağı Dünya Turnesi' nin ve Türkiye konserinin minik bir provası asıl show konserlerde olacak...
Madonna' nın 1990 yılında çektiği ''Justify My Love'' klibi de MTV tarafından yasaklanmıştı. ''Like A Prayer'' klibi ise klipte kullanılan dinsel ikonlar nedeniyle kriz yaratmıştı.
Madonna' nın sözcüsü Liz Rosenberg "Bazı şeyler hiç değişmez" diyerek soruları geçiştirirken Lady Gaga hayranları Madonna' nın klipte ''Alejandro'' şarkısının klibinden ilham aldığını iddia etti.






Universal Music & Avrupa Müzik' den Madonna Hayranlarına ''Sürpriz''

Madonna' nın ''MDNA'' adlı albümünde Türk Hayranlarını bekleyen bir sürpriz var.  Universal Music & Avrupa Müzik işbirliği ile sadece Türkiye' ye özel bu kampanya ile dünyanın merakla beklediği albümün içinde Madonna' nın 7 Haziran'da TT Arena'da vereceği konser için 10 bilet Türkiye' deki şanslı hayranlarını bekliyor. Bu şanslı Madonna hayranlarını başka büyük sürprizlerin de beklediği albümün piyasaya çıkar çıkmaz tüm dünya listelerine 1 numaradan girmesi bekleniyor.       

1 yorum:

  1. tatlımm yaş sınırı olabilir- olmalı bence ama yeter ki onunla sınırlı kalsın.

    YanıtlaSil