17 Şubat 2012 Cuma

Merhaba Dünya







           Dünya'ya geldiğimizde yaptığımız ilk şeydir nefes almak. Ardından ilk adımlar, ilk sözcükler şeklinde sıralanır ilklerimiz. Peki ya, yazmak... Nasıl bir heyecandır bilir misiniz? Çocukken bir çoğumuz okula başlamadan, ebeveynlerimizin yardımı ile yazar çizeriz. Mutlu oluruz! O minicik ellerimizde kalemi ve bize verdiği gücü hissederiz. İlkokula başladığınız günü hatırlar mısınız? İlk ödevinizi yaptığınız an değil midir kalemi aslında ilk resmi kullanışımız.
            Şu an minik bir çocuk gibi heyecanla çarpıyor kalbim. İlk nefes, ilk sözcük, ilk yazım...
            Güzel Sanatlar Resim Öğretmenliği okuyan, yazan, çizen, hayatı sorgulayan, çok konuşan yani aklı fazla gelen biri Yasin ALTINEL. Klasik bir koç burcu, inatçı, inandığı gerçekler için savaşan, deli dolu bir oğlan işte...
            Ben, beni takip ederdim!
            Hayata dair herşeyi, inandığım benlerle, sanat kadrajından objektif bir lisanla sizlere sunmaya çalışacağım. Sanat okuyan idealist bir bireyin penceresinden bol bol sergi, festival, müzikal, tiyatro, söyleşi, bienal, konser, film önerileri, röportaj, moda ve sosyal medyadan yola çıkarak yazılarımla sizlerle olacağım.
            Hayata bir adım önde uyanmak istiyorsanız, doğru yerdesiniz.

4 yorum:

  1. zevkle ve heyecanla bekliyoruz. Sayın ALTINEL

    YanıtlaSil
  2. kLAVYENE KURBAN KALEM KAHVE KLAVYE:)

    YanıtlaSil
  3. tebrikler Yasin, güzel yazmışsın hakikaten. meraklandım şimdi valla.acaba diğer yazıların nasıl olacak...çok bekletme;)

    YanıtlaSil
  4. Başlangıç için çok güzel olmuş :) Devamını bekliyoruz Yasin..

    YanıtlaSil